FETHİYESPOR HATAYSPORLA BERABERE 2 2
Spor toto 2. lig beyaz grupta 2. yarı hazırlıklarını Antalya Kemer'de sürdüren Fethiyespor oynadığı 3. hazırlık maçında 2. lig kırmızı grup takımlarından Hataysporla 2–2 berabere kaldı.
Spor toto 2. lig beyaz grupta 2. yarı hazırlıklarını Antalya Kemer’de sürdüren Fethiyespor oynadığı 3. hazırlık maçında 2. lig kırmızı grup takımlarından Hataysporla 2–2 berabere kaldı. Fethiyespor’un gollerini Emre Okur kaydederken Hatayspor’un gollerini ise Murat ve Taylan kaydetti.
Fethiyespor daha önce oynadığı ilk hazırlık maçında Denizli Belediyespor’u 4-3 yenerken Gümüşhanespor’uda 2-1 mağlup etmişti. Fethiyespor profesyonel şube sorumlusu Okan Uysal Fethiyespor’un hem lig hazırlıklarını hem de ara transfer çalışmalarını tempolu şekilde sürdürdüğünü söyledi. Okan Uysal “ Fethiyespor 2. yarı hazırlıklarına en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Menemen spor maçına kadar hazırlıkları Antalya Kemer de sürdüreceğiz. Menemen maçına direkt olarak buradan gideceğiz” dedi.
Bakmadan Geçme

Yatağan Bozüyük Çim Hokeyi sahası tamamlandı

Restoran çalışanları arasında kavga: 25 yaşındaki kadın bıçaklandı

Zorunlu karşılıklarda değişiklik Resmi Gazete’de

İstanbul'da yol çöktü: Doğalgaz sıkıştı, patlama oldu

Muğla'da hokey sahası için yerinde inceleme gerçekleştirildi

Otomobilin üzerinden geçtiği 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti