FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR

3.lig 2.grupta Pazar günü Fethiye Şehir Stadında saat 19:00'da oynanacak Fethiyespor-Nazillispor maçı büyük heyecan içinde geçecek. Ligin ilk karşılaşmasını ev sahibi Fethiyespor kazanmak istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros, 'Nazilli takımını iyi tanıyoruz. O gün tek düşüncemiz iyi mücadele etmek, savaşmak ve maç şansımızın yanımızda olması' ifadelerini kullandı. Kaptan Sabri Turgut ise 'Kamp dönemini çok iyi geçirdik. Güzel bir başlangıç yapıp 3 puanı taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz' dedi.

  • 1612
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da Nazilli Belediyespor maçı öncesi tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Lacivert beyazlılarda sakatlığı devam eden Feyzullah Güneş’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Nazilli takımını iyi tanıyoruz. O gün tek düşüncemiz iyi mücadele etmek, savaşmak ve maç şansımızın yanımızda olması” diye konuştu.
KALPLERİNİZ BİZİMLE OLSUN
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros “Öncelikle hayırlı sezonlar diliyorum. İyi bir hazırlık geçirdiğimizi düşünüyoruz. Kısa bir dönem olmasına rağmen çok iyi çalıştık. Üç haftalık hazırlık dönemi vardı. 4. Hafta lig başlayacaktı. Bütün takımlar aynı sistemde çalıştı. Şartlar eşit. Önümüzde de zorlu bir Nazilli maçı var. Biz zoru kolaya çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Takımımız çok istekli ve arzulu. Bugünden itibaren çalışmalarımıza tekrar başlayıp her zaman ki gibi en iyi şekilde çalışıp maç gününü bekleyeceğiz. Maçlar seyircisiz oynanacak ama benim Fethiyeli seyircilerimizden istediğim güzel bir sinerji yaratmaları. Gönülleri, kalpleri, ruhları bizimle birlikte olsun. Bizler de aynı duyguları paylaşacağız. Ancak bize öyle destek olabilirler. Umarım kısa zamanda da bu seyirci olayı çözülür. Maç Pazar günü saat 19:00’da. Maç gününe kadar gece antrenmanı yapacağız. Bunu yapmak zorundayız biliyorsunuz uzun zamandır hem maç olmadı hem antrenmanlar da olmadı. Nazilli takımını iyi tanıyoruz. Maçları izletilip analizleri yapıldı. Oyuncularımıza bunları aktaracağız. Tabi o gün tek düşüncemiz iyi mücadele etmek, savaşmak ve maç şansımızın yanımızda olması” dedi. 
LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Kaptan Sabri Turgut ise iki taraf için de güzel bir müsabaka olmasını dileyerek “Kamp dönemini çok iyi geçirdik, çok iyi hazırlandık. İnşallah evimizde güzel bir galibiyetle lige başlarız. Taraftarlarımız yanımızda olamayacak. İnşallah güzel bir başlangıç yapıp onlara da 3 puanı hediye ederiz. Daha önce Nazillispor’da forma giydim. Fethiyespor’a karşı oynadım. Güzel maçlar olmuştu. Şimdi Nazilli’ye karşı Fethiyespor forması giyeceğim. En iyi şekilde mücadele edeceğiz ve kazanacağız” diye konuştu.

FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
FETHİYESPOR GALİBİYET ARZULUYOR
Yorumlar 1
Ali Koçak 16 Eylül 2020 17:37

KALPLERİMİZ SİZLE KAPTAN VE OYUNCU ASLANLAR,ŞU KENDİNİ ŞAMPİYON İLAN EDEN NAZİLLİYİ ELİ BOŞ GÖNDERİN SİZE SONSUZ GÜVENİMİZ VAR ????????????????????????

Bakmadan Geçme