FETHİYESPOR EMRE TORUN'U KAPTI

Misli com 3.lig 2.grupta mücadele edecek Fethiyespor, Nazilli Belediyespor maçı öncesi Eyüpspor'dan Emre Torun ile alt yapıdan Oğuzhan Bayram ve Mehmet Sacit Yolcu'yu lacivert beyazlı kadroya kattı.

  • 2650
FETHİYESPOR EMRE TORUN'U KAPTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Pazar günü ligin açılış maçında ağırlayacağı Nazilli Belediyespor maçı öncesi Eyüpspor’un golcüsü Emre Torun’u renklerine kattı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu Emre Torun ile iki yıllık mukavele imzalanırken Torun, Fethiyespor’da olmaktan memnun olduğunu ifade etti. Emre Torun, Eyüpspor, Antalyaspor, Rizespor, 1461 Trabzon, Konyaspor, Tokatspor, Mamak FK’de forma terletirken kariyerinde 81 gol kaydetti. Usta golcü kısa sürede takımdaki yerini alacağını ifade etti. Fethiyespor’un hedefi olan bir kulüp olduğunu söyleyen Torun, “Fethiyespor’u yeniden 2.lige arkadaşlarımızla birlikte taşıyacağız” diye konuştu.
Öte yandan Fethiyespor, alt yapı oyuncularından orta sahada görevli 19 yaşındaki Oğuzhan Bayram ve yine aynı yaştaki sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu ile profesyonel sözleşme imzaladı. Oğuzhan ve Mehmet Sacit'in de profesyonel olmasının ardından Fethiyespor  A Takımında özkaynak çıkışlı futbolcu sayısı 6’ya yükseldi. Daha önce Halil Kaşlı, Erkan Kapar, Anıl Arıcıoğlu ve Yasin Uzunoğlu altyapıdan çıkıp profesyonel sözleşme imzalamıştı.


 

FETHİYESPOR EMRE TORUN'U KAPTI
FETHİYESPOR EMRE TORUN'U KAPTI

Bakmadan Geçme