Fethiyespor'da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında Sarıyer ile evinde karşılaşacak. Müsabaka, 25 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı hazırlıklar ile birlikte Sarıyer'e bileniyor.

  • 2179

Fethiyespor, ligin 27.Haftasında evinde Sarıyer ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında Ali Ceylan’ın son dakika attığı ve santrası olmayan golle 0-1 kazanarak moralli bir şekilde Fethiye’ye gelen Fethiyespor, bu karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sarıyer ise kendi evinde iyi oynamasına rağmen 24Erzincanspor’a 0-1 mağlup olmuştu. Lacivert beyazlılar rakibinin moralsiz oluşunu fırsat bilip kendi evinde Sarıyer’i mağlup etmek istiyor.

Fethiyespor'da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

Fethiyespor, Cumartesi gününe kadar yapacağı antrenmanlar ile beraber bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Biz Fethiye olarak bir olduğumuzda bütün olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu hafta Pazar günü Sarıyer maçında tribünlerin tamamının taraftarlarımızca doldurulmasını ve bu engeli hep birlikte taraftarlarımızın desteği ile aşmak istediğimizi söylemek istiyorum. Pazar günü herkes tribüne bekliyorum” diyerek tüm Fethiyespor’a gönül vermiş taraftarları maça davet etti.

Fethiyespor'da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

25 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Fethiyespor – Sarıyer müsabakasını Mersin bölgesinden B Klasman hakemi Alirıza Altunbakır yönetecek. Maçın hakemi Alirıza Altunbakır, Fethiyespor’un 68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 1-2 yendiği maçta da görev yapmıştı. Altunbakır’ın bu maçta yardımcılıklarını Niyazi Atakan Ataseven ile Şeyhmus Baysal yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Oğuzhan Hamitoğlu görev yapacak.

Fethiyespor'da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

Bakmadan Geçme