• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor'da İkinci Selahaddin Dinçel Dönemi Başlıyor

Fethiyespor'da İkinci Selahaddin Dinçel Dönemi Başlıyor

TFF 2.Lig Fethiyespor'da teknik direktör Taner Gülleri ile yollar ayrılmasının ardından 2021-2022 sezonunda takımın teknik direktörü olan Selahaddin Dinçel ile yeniden anlaşmaya varıldı.

  • 1230

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da 16 Ekim’de göreve gelen Taner Gülleri ile yollar geçtiğimiz günlerde alınan 1-3’lük 24Erzincanspor mağlubiyeti ile ayrıldı. Devre arasına girilmesiyle beraber Fethiyespor’da teknik direktör mesaisi yoğunlaştı. Yapılan görüşmeler neticesinde 2021-2022 sezonunda Fethiyespor’un teknik patronu olan, takımı bir üst lige çıkaran Selahaddin Dinçel ile yeniden anlaşmaya varıldı. 
Teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Fethiyespor, 2021-2022 sezonunda 34 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak ligi 66 puanla 2.sırada bitirdi. Dinçel yönetiminde Fethiyespor, 64 gol atarken kalesinde 34 gol görerek ligi rekor bir averajla 30 averaj artıda tamamladı. 

O sezon ligi 2.sırada tamamlayan Fethiyespor, Play-Off mücadelesinde Ofspor ile dışarıda 1-1 berabere kalıp içeride 3-2 galibiyet alarak Play-Off finaline çıkmıştı. Final mücadelesinde normal süresi 0-0 biten Yeni Mersin İdman Yurdu’nu penaltıda yenerek Selahaddin Dinçel yönetiminde şampiyon olarak TFF 2.Lig’e yükselmişti.

Fethiyespor'da İkinci Selahaddin Dinçel Dönemi Başlıyor

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, düzenlenen basın açıklamasında bir takım açıklamalarda bulundu. Bakırcı, yaptığı açıklamada "Benim birinci hedefim bu kulüpte şartlar ne olursa olsun, 1. Lig’e çıkmaktır ama tabikide 1. Lig’e çıkmak o kadar kolay olmuyor. Tekrardan Selahattin Hocam ile buluştuğumuz için çok mutluyum. Kendisinin çok büyük emekleri var. Bu emeklerin karşılığında İnşallah yeni hedeflere doğru ilerleriz. Hep beraber iyi günler yaşarız" ifadelerine yer verdi.

Fethiyespor'da İkinci Selahaddin Dinçel Dönemi Başlıyor

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, yaptığı açıklamada "Ben öncelikle Fethiye’de olduğumdan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Tabiki de geçmişte güzel başarılı bir dönemi hep birlikte yaşadık. Bunun neticesinde bugün itibariyle Sayın Kulüp Başkanım ve yönetim kurulum bir görev verdi. Onlara sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Ayrıca bize olan sevgilerini, güvenlerini her platformda dile getiren Fethiyespor’lulara da teşekkür ediyorum. Gerçekten Başkanımın da dediği gibi sıkıntılı süreçler, başarılı saha sonuçlarıyla, lig atlama ile geçti. Bende ister istemez yönetim kurulu üyesi olmasam da Teknik Direktör olarak geçmiş dönemde bazı şeylere şahit oldum. Bugün bu yeni binaya ilk kez girdim ve çok mutlu oldum. Çünkü yıllarca diğer bina da biz görev yapmıştık. Biz dönemden ayrıldığımız dönemde yeni bina bitmemişti. Şu gün bakıldığında mükemmel bir tesis oluşmuş. Gerçekten üst lig de bu derece dizayn edilmiş kaliteli tesisler artık azalıyor. İnşallah bu dönemi çok iyi şekilde değerlendirip içerideki oyuncularımızla birlikte bu süreci çok iyi şekilde geçip o üst lig hedefine ulaşacak yapıyı da hep birlikte tekrar oluşturmaya çalışacağız. İnşallah bu birliktelik hem şahsım adına hem de kulübüm adına hayırlı olur. Ben Başkanım ve yöneticilerimle yapmış olduğum sohbette şunu söyledim;
Ben Fethiyespor’a ilk geldiğimde Teknik Direktör, teknik adam Selahaddin Dinçel olarak gelmiştim. Bugün ise Fethiyespor’lu Selahaddin Dinçel olarak buradayım. Bunuda herkesin bilmesini istiyorum, teşekkür ederim" dedi.

Bakmadan Geçme