Fethiyespor'da Enes Fidayeo Neden Oyundan Alındı? Amed Maçına Rakip Taraftar Gelecek Mi? Teknik Direktör Dinçel'den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 32.Hafta müsabakasında konuk olduğu Belediye Derincespor'a 4-1 mağlup oldu. Maçın 45.dakikasında Fethiyespor'da kaleci Enes Fidayeo neden oyundan alındı? Haftaya Çarşamba günü Fethiye'de oynanacak Amedspor maçına rakip takım taraftarı gelecek mi? Birçok soruya Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel açıklık getirdi.

  • 1209

Fethiyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Belediye Derincespor’a 4-1 mağlup oldu. İlk yarı kalesinde 3 gol gören Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, kaleci Enes’i 45.dakikada oyundan aldı. Belediye Derincespor müsabakasını değerlendiren Dinçel, haftaya oynanacak olan Amedspor maçı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

‘ÇOK KÖTÜ PERFORMANS GÖSTERDİK..’
4-1 mağlup oldukları Belediye Derincespor müsabakası hakkında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Öncelikle Derince müsabakası öncesinde 8 haftadır her maç puanlar kazanan bir Fethiyespor, yenilmezlik serisi oluşturan bir Fethiyespor vardı. Derince maçına da puan veya puanlar almak için gittik. En kötü şartlarda 1 puan ile dönmeyi düşünüyorduk. Fakat maçı bütün olarak yorumladığımızda çok kötü performans gösterdiğimiz, ilk yarı hiçbir şekilde Fethiyespor’a yakışmayacak düzeyde basit golleri yedik ve 3-1 devre arası geriye düşerek girince 2. yarı maçı çevirmek çok kolay olmadı. Tabi Fethiyespor istediğimiz performansı son maçta takım olarak gösterdi. Birçok  sebep vardır ama ben yediğimiz gollerin kesinlikle bize yakışmadığını söylemek istiyorum. Rakip çok üstün oynamadı fakat biz o kırılma anı dediğimiz anları fazlasıyla yaşadık”

“AMED MAÇINA İNANILMAZ CİDDİ HAZIRLANMAK ZORUNDAYIZ”
Fethiyespor, önümüzdeki hafta Çarşamba günü saat 15.00’de evinde lider Amedspor ile karşılaşacak. Bu konu ile ilgili konuşan Teknik Direktör Dinçel, “Önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynayacağımız iç sahada Amed müsabakasına hazırlanacağız. Bir önceki maçta alacağımız dersleri alacağız. Görmüş olduğumuz eksiklikleri tespit edip o eksiklikleri giderme yoluna gideceğiz ama Amed maçına inanılmaz ciddi hazırlanmak zorundayız. Gerçekten Amedspor maçı, Fethiyespor için önemli bir maç. Ligin zirvesinde olan takımla oynayacağımız maçta kendimizi test edeceğiz. Fethiyespor kalan haftalarda da maksimum puanı alıp ligi en iyi seviye de bitirmeyi hedefliyor. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız”

“TEK EKSİĞİMİZ RAMAZAN ÇEVİK”
Fethiyespor’da Ramazan Çevik, Belediye Derincespor karşısında sarı kart görerek Amedspor maçında cezalı duruma düştü. Dinçel, “Bir eksik yok, Ramazan  sarı kart cezalısı.  Dördüncü sarı kartını gördü. Amed maçında Ramazan yok onun dışında ciddi bir problemi olan bir arkadaşımız şu anda sağlık ekibinin bize verilen bir raporu yok. Ama Ali Ceylan’ın İskenderun maçında yaşamış olduğu bir diz problemi vardı geçtiğimiz iki müsabakada Ali Ceylan’ı kullanmadık bu hafta itibari ile çalışmalara başlayacak” 

“TÜM TARAFTARLARIMIZI AMED MAÇINA BEKLİYORUZ, AMED TARAFTARI DA MAÇA GELECEKTİR”
Amedspor maçı hakkında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Bazen beklediğimiz performansı hangi mevkide olursa olsun oyuncu göstermediğinde sizde hamle yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bu da demek ki hamleyi gerektiren bir durummuş ki kaleci değişikliği yapılmış. Yediğimiz gollerde biraz basit gollerdi hiç bizim kalecimizden beklemediğimiz bir performanstı o da kendisini daha iyi hazırlayacaktır. Bizim inandığımız güvendiğimiz bir oyuncuydu ama istediğimiz performansı o maçta göstermedi. Herhalde golleri de izlemişsinizdir.  Maksimum seviyede, Amed maçına da biz gerçekten çok ciddi hazırlanacağız ve önümüzdeki hafta içi Çarşamba olmasına rağmen taraftarlarımızı bugünden itibaren Amed maçına bekliyoruz.Tahmin ediyorum yönetim kurulumuzun da bir öğrenci organizasyonu olacak. Okullardan öğrencilerin hafta içi olması sebebiyle tribünlerde olmasını isteyecekler ve bu konuda da çalışma yapacaklar.

Her deplasmana Amed taraftarının gittiğini biliyorum bazen emniyet, valilik yasak koyabiliyor deplasman yasağı ama ben bu konuda böyle bir şey olduğunu bilmiyorum. Amed taraftarının geleceğini biliyorum zaman zaman güvenlik önlemi açısından sadece Amed taraftarı değil bazı taraftarlara deplasman yasağı getiriliyor. Tam da seçim sonrası oynanacak bir maç muhtemelen Amed taraftarı gelecektir diye düşünüyorum”
 

Bakmadan Geçme