Fethiyespor Başkanı Bakırcı,'Galatasaray Maçı Fethiye'de Oynanacak!'
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve Basın Sözcüsü Selahattin Aydemir, teknik ve güvenlik açısından gerekli şartları taşıyan Fethiye Şehir Stadı'nda yapılacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının ilçede oynanacağının kesin olduğunu belirtti.
Basın Sözcüsü Selahattin Aydemir, sosyal medyada ve bazı yayın organlarında yer alan “maç Fethiye’de oynanamayacak” yönündeki iddiaların yanlış anlama ve eksik bilgiye dayandığını belirtti.
Aydemir, “Bildiğiniz üzere Galatasaray Spor Kulübü ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının stat yetersizliği nedeniyle Fethiye’de oynanamayacağı yönünde çeşitli haberler ve yanlış anlaşılmalar gündeme geldi. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamayı yapmak zorunluluğu doğmuştur.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Türk Sağlık-Sen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti
Bodrum’da sağlık hizmetlerine yakın takip: İstasyonlar incelendi, yeni ambulanslar teslim edildi
Muğla Büyükşehir 4 bin 34 can dostu sahiplendirdi
Burhan Eşer: 'Bodrum FK ayağa kalkmasını bilmiştir, burası büyük bir camia'
Darp sonucu ölen genç paramediğin annesi mahkemede gözyaşlarına boğuldu
ADD Fethiye’den Adalet ve Demokrasi Haftası açıklaması