Fethiyespor – Amed Sportif Maçı Ne Zaman? Hafta Sonu Maç Yok Mu? Ne Zaman Oynanacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 33.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Amed Sportif Faaliyetler'i konuk edecek. Mücadele, 31 Mart Yerel Seçimler sebebiyle 3 Nisan Çarşamba günü 15.00'de Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak. 

  • 1228

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 33.haftasında evinde Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Mücadele, 31 Mart Yerel Seçimler sebebiyle hafta içi Çarşamba günü saat 15.00’de Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Ligde 8 maçtır mağlup olmayan Fethiyespor, geçtiğimiz hafta Belediye Derincespor deplasmanından 4-1’lik mağlubiyet ile sahadan ayrılmıştı. Fethiyespor bu mağlubiyeti unutup Amed Sportif Faaliyetler karşısında 3 puan almak istiyor. Fethiyespor’un yanı sıra Amed Sportif Faaliyetler, en yakın rakibi GMG Kastamonuspor ile olan 1 puan farkı Fethiyespor’dan alacağı 3 puan ile açmak istiyor.

 

Fethiyespor – Amed Sportif Maçı Ne Zaman? Hafta Sonu Maç Yok Mu? Ne Zaman Oynanacak?

 

Fethiyespor – Amed Sportif Faaliyetler müsabakasını Isparta bölgesinden B Klasman Hakemi Berkan Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını Mert Baykal ile Ömer Yasin Gezer yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Enes Kanpara görev yapacak.

Bakmadan Geçme