Fethiyespor 1 puana razı oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Somaspor'u ağırladı. İlk yarıda Şahan'ın kafa golüyle öne geçen lacivert beyazlılar, ikinci yarınn son dakikalarında Muhammet'in golüne engel olamayan lacivert beyazlılar 1 puana razı oldu.

  • 1329

Fethiyespor, evinde Somaspor’u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan lacivert beyazlılar henüz 13. dakikada Şahan’ın kafa golüyle öne geçti. İlk yarı ise bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da iyi bir oyun ortaya koyan Fethiyespor, taraftardan alkış topladı. Zaman zaman tehkikeli ataklar yaratsa da Şimşekler, ikinci yarıda gol bulamadı. Mücadelenin son dakikalarında ise Muhammet’in golüne engel olamayan Fethiyespor, kalesini gole kapatamadı. 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından Fethiyespor bu hafta da sahasında 1 puana razı oldu.

 

Karşılaşmayı Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı ve yaklaşık bin 500 taraftar izledi.

STAT: Fethiye Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Berkay Erdemir, Uğur Önay, Emrah Uluçay

FETHİYESPOR: Enes, Şahan(Sezer), Rıdvan, Selçuk(Semih), Abdullah, Işık Kaan, Berkay, Aykut(Murat), Özcan, Ramazan(İlyas), Ali(Nurettin)

SOMASPOR: Tunay, Erkan(Ahmet), Erdem(Kamil), Muhammet Ensar, Rıdvan, Oğuzhan(Burak), Enes, Mehmet Refik(Kenan), Mücahit, Arda, Mahmut(Murat)

GOLLER: Şahan(Fethiyespor dk13), Muhammet(Somaspor dk88)

KARTLAR: Erdem, Muharrem,Burak(Somaspor- Sarı kart), Ramazan, Berkay, Nurettin,Rıdvan, Murat(Fethiyespor-Sarı kart)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk6 Özcan ceza sahası dışından sol ayağıyla topa vurdu. Şutu kaleci çıkarttı.

Dk13 Fethiyespor serbest vuruş kazandı. Orta şeklinde kullanılan serbest vuruşa Şahan kafa ile karşılık verdi. Top fileler ile buluştu. 1-0

Dk24 Arda ceza sahasında kaleci Enes ile karşı karşıya kaldı. Enes iyi bir refleskle Arda’nın şutunu kurtardı. 

Dk34 Rıdvan sanattan topu ceza sahasına kadar getirdi. Ali’ye pas verdi. Ali sağ ayağı ile topa vurdu. Şut az farkla dışarı çıktı.

Dk52 Murat ceza sahası dışında topla buluştu. Çektiği şut yandan dışarı gitti.

Dk89 Muhammet’in şutu sonası top filelerle buluştu 1-1

+7 dakika uzatmanın oynandığı karşılaşmada skor tabelası değişmedi. MS: 1-1

Fethiyespor 1 puana razı oldu

Bakmadan Geçme