Fethiye'nin Sera Malzemeleri İhtiyacına Cevap Veriyor

Fethiye'nin 42 yıllık firması Ölüdeniz Sistem Sera, örtü altı seracılık konusunda Türkmenistan'dan sonra Fethiye, Seydikemer ve civar bölgelerde seracılık yapan üreticilerin muz ve domates seralarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

  • 3888
Fethiye'nin Sera Malzemeleri İhtiyacına Cevap Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer’de örtü altı seracılıkla geçimini sağlayan çiftçiler, seralarını 2019-2020 yılına hazırlıyor. Bölgenin en önemli ekonomik girdisini sağlayan örtü altı seracılıkta üreticilerin ihtiyacını karşılayan firmalardan biri olan Ölüdeniz Sistem Sera, çiftçilerin ihtiyacına cevap veriyor. 1977 yılından beri ısıtma cihazları ve sera konstrüksiyonu üreterek seracılık sektöründeki yerini alan Sistem Sera modern sera, çelik konstrüksiyon üretimi, galvanizli çelikten sera profil ve ek parçaları, sera ısıtma sistemleri ve anahtar teslim modern sera projeleri ile hizmet veriyor. 
Fethiye’nin Çiftlik Mahallesi’nde üretilen sera malzemelerini Fethiye ve Seydikemer’de çiftçilerin ihtiyacına göre üretim yapan Ölüdeniz Sistem Sera Şirketi’nin sahibi Mehmet Şal, ayrıca yıllık ortalama 1500 – 2000 ton civarlarında yurt dışına ihracat yaptıklarını dile getirdi. 
Ölüdeniz Sistem Sera Şirketi’nin sahibi Mehmet Şal, “Geçtiğimiz yıllarda bölgemizde maalesef fırtına ve aşırı yağışlar nedeniyle birçok sera zarar gördü çiftçilerimizin kazancı düştü. Bizler çetin doğa koşullarında bile gelecek nesillere kalacak sağlamlıkta imalat yapıp, bunu üreticilerimizle buluşturuyoruz.  Yüksek kalite ve dayanırlıkta galvanizli çelikten imalat yapıyoruz. Çelik konstrüksiyonda 10 yıl paslanmazlık garantisi verip sert iklim koşullarına göre çift kat ısı perdeli mükemmel yalıtımlı sera imalatı yapıyoruz. Ayrıca beton hatıl dönerek mükemmel dış ortam yalıtımı sağlıyoruz” dedi.
Türkiye’de modern seracılığın gelişmesine katkı vermeye çalıştıklarını ifade eden Şal, 42 yıllık tecrübeyle çiftçilerin problemleri çözülmüş, mühendisliği yapılmış, ihtiyaçları karşılamaya hazır sistemler sunduklarını dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme