- Haberler
- Güncel
- Fethiyeli üretici Mehmet Ali Borucu: 'Yabancılar Geleneksel Yağlarımıza Daha Fazla İlgi Gösteriyor'
Fethiyeli üretici Mehmet Ali Borucu: 'Yabancılar Geleneksel Yağlarımıza Daha Fazla İlgi Gösteriyor'
Fethiye Salı Pazarı'nda uzun yıllardır doğal yağ üretimi yapan Mehmet Ali Borucu, çörek otu yağından kekik yağına kadar yaklaşık 150 çeşit yağ ürettiklerini söyledi. Borucu, ürünlerine en çok ilgiyi yabancı müşterilerin gösterdiğini belirtti.
Fethiye Salı Pazarı’nda tezgâh açan Mehmet Ali Borucu, doğal yöntemlerle ürettikleri yağ çeşitlerinin hem yerli hem yabancı müşteriler tarafından ilgi gördüğünü söyledi.
“Biz Fethiye Salı Pazarı’ndan çörek otu yağcı Mehmet Ali Borucu. Çörek otu yağı, zeytinyağı, kantaron, kekik yağı, elma yağı, susam yağı gibi çeşitli yağları da makinede sıkıyoruz. Aşağı yukarı 150 çeşit yağ sayılır,” dedi.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Fethiye Balık Pazarı’nda hareketlilik azalıyor: ‘Her yıl biraz daha geriye gidiyoruz’
Fethiye Çalıca Pazaryeri’nde ikinci el hareketliliği: ‘En azından harçlığımızı çıkarıyoruz’
Muğla’da Özel Güvenlik Haftası: Evren Arslan’a Vali Akbıyık’tan ödül
Amiral Turgut Reis, şehadetinin 461. yılında Bodrum'da anıldı
Fethiye’de psikologdan ailelere çağrı: ‘Baskı değil, destek zamanı’
Fethiye Balık Pazarı’nda 17 yıllık emek: Asım Karadayı’dan lezzet sırları