• Haberler
  • Spor
  • Fethiyeli taraftarlar konuştu: 'Fenerbahçe şampiyon olacak'

Fethiyeli taraftarlar konuştu: 'Fenerbahçe şampiyon olacak'

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u ağırlıyor. Kadıköy'de oynanacak maçta kulaklar Konya'da olacak. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında kazanan Fenerbahçe, şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşımıştı. Sarı-lacivertli ekip bu akşam kazanıp, Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

  • 506

Fenerbahçe’nin bu akşam kazanıp, Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Olası senaryoları için de Fethiyeli vatandaşlara mikrofon uzattık, görüşlerini sizler için haberimizde derledik.

Fethiyeli taraftarlar konuştu: 'Fenerbahçe şampiyon olacak'

“Şampiyon olacağız”
Şehmuz Yaşar, “Fenerbahçeli olarak karşılaşmayı kazanacağımızı düşünüyorum. Şampiyonluğu son haftaya taşımasını bildik. Genel olarak Fenerbahçe çok güzel mücadeleler verdi. Galatasaray’ın kaybetmesi durumunda da şampiyon olacağız.”

Fethiyeli taraftarlar konuştu: 'Fenerbahçe şampiyon olacak'

“Ümitliyiz”
Murat Katılmış, “Akşamki maçı 4-1 Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyorum. Gönül ister ki Fenerbahçe şampiyon olsun… İyi olan kazansın. Bugün şampiyon olmak istiyoruz. Olmayacak diye bir şey yok, ümitliyiz.”

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme