Fethiyeli Öğrenci Birinci Oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen 'HUTBE YARIŞMASI MUĞLA İL FİNALİNDE' Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Proje Okulu Öğrencisi Bekir Türker Muğla İl 1'incisi oldu.

  • 2228
Fethiyeli Öğrenci Birinci Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından  İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “HUTBE YARIŞMASI MUĞLA İL FİNALİNDE” Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Proje Okulu Öğrencisi Bekir Türker Muğla İl 1'incisi oldu.

Fethiye Mehmet Akif Ersoy Lisesinde düzenlenen organizasyonda HUTBE YARIŞMASI MUĞLA İL FİNALİNDE” Muğla İl 1'incisi olan Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Proje Okulu Öğrencisi Bekir Türker'e ödülünü Fethiye İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman verdi.

Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Proje Okulu'ndan yapılan açıklamada; "Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün her yıl İmam Hatip Liseleri arasında yapmış olduğu “HUTBE YARIŞMASI MUĞLA İL FİNALİNDE” Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Proje Okulu Öğrencisi Bekir TÜRKER Muğla İl 1.si oldu. Öğrencimiz ödülünü Fethiye İlçe müftümüz Sayın Hamdi UZUNHARMAN Beyefendiden aldı. Ev sahibi kardeş Okulumuz Fethiye Mehmet Akif Ersoy'a güzel organizasyonlarından dolayı, öğrencimizi yetiştiren ailesini ve Meslek Dersleri Öğretmeni Hafız Olkay Duman'a ve İlçe müftülüğümüzün diğer hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun inş’Allah..." denildi.

Yorumlar 1
İmam Bekir TÜRKER 02 Ocak 2019 02:29

Ben aslen Uşaklıyım ama olsun kaç senedir (10 sene oldu ) Fethiye de yaşıyorum, burada okuyorum. Ne de olsa insan doğduğu yerde değil, doyduğu yerde baki kalır...selam ve dua ile....

Bakmadan Geçme