Fethiyeli İşletmeciden kuver ücreti yorumu: 'Bu bizim kültürümüzde yok'
Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle lokanta, kafe ve restoranlarda kuver, servis ya da masa ücreti alınması yasaklandı. Restoran işletmecisi Güven Merdamert, uygulamanın kaldırılmasının yerinde bir karar olduğunu söyleyerek, 'Bizim kültürümüzde böyle bir anlayış yok' dedi.
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni yönetmelikle birlikte lokanta, kafe, restoran ve pastane gibi işletmelerde servis ücreti, kuver ücreti, masa ücreti veya benzeri adlar altında tüketiciden ek ücret talep edilmesinin önü kapatıldı. Düzenleme, hem vatandaşlar hem de işletmeciler tarafından olumlu karşılandı.
ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Kimse kim 01 Şubat 2026 18:13
Tamam doğru diyorsun bizim kültürümüzde böyle bir şey yok, ama gel gelelimki fırsatçı,aç gözlü gözlerini kara toprak doyurası şrfszler yüzünden olan dürüst esnafa oluyor maalesef
Bakmadan Geçme
Muğla'da okullarda son hafta etkinliği düzenleniyor
Muğla’da 26 bin 653 yabancı ikamet ediyor
Muğlaspor Briç takımı B Ligi’nde zirveye kuruldu
Muğla’nın hokeyci kızları bölge şampiyonu oldu
Muğla Büyükşehir, Muğla’nın ulaşım altyapısını güçlendiriyor
Güncel altın fiyatları: 24 Haziran 2026 gram altın ne kadar oldu?