• Haberler
  • Spor
  • Fethiyeli Fenerbahçeliler 19.07 ruhunu tek yürek kutladı

Fethiyeli Fenerbahçeliler 19.07 ruhunu tek yürek kutladı

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla düzenlediği organizasyonda sarı-lacivertli taraftarları bir araya getirdi. Gerçekleşen buluşmada birlik, beraberlik ve Fenerbahçe sevgisi ön plana çıkarken, Dernek Başkanı Cihan Ünal'ın anlamlı mesajı geceye damga vurdu.

Fethiyeli Fenerbahçeliler 19.07 ruhunu tek yürek kutladı

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü kapsamında anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Fethiye'deki Grida Port Restoran'da düzenlenen etkinlikte sarı-lacivert renklere gönül veren taraftarlar aynı sofrada bir araya gelerek bu özel günü coşkuyla kutladı. 

Fethiyeli Fenerbahçeliler 19.07 ruhunu tek yürek kutladı

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda Fenerbahçe sevgisi, dostluk ve dayanışma duyguları ön plana çıkarken, taraftarlar unutulmaz bir akşam yaşadı. Gece boyunca kulübe olan bağlılık ve ortak değerler vurgulanırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Fethiyeli Fenerbahçeliler 19.07 ruhunu tek yürek kutladı

“Fenerbahçelilik nesilden nesile aktarılan büyük bir aidiyettir”

Etkinlikte konuşan Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, Fenerbahçeliliğin yalnızca bir spor kulübünü desteklemekten ibaret olmadığını belirterek,"Fenerbahçelilik yalnızca bir takımı desteklemek değil, nesilden nesile aktarılan büyük bir aidiyettir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinden aldığı güçle 120 yıldır Türk sporuna öncülük eden kulübümüzün çatısı altında aynı sevdayı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşayabilmek için hayata bağlanır, gerektiğinde o tek gün uğruna bütün bir ömrü gözden çıkarırız. 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun. Sonsuza kadar yaşa Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!