Fethiyeli boksörler Türkiye Muaythai Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı
06-09 Şubat 2025 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenen Muaythai Ege Bölgesi Şampiyonası'nda Fethiye Arslan Fight Arena Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı elde etti.
Çağtay Gaffar Kıvrak: 63,5 kg U23 kategorisinde şampiyon oldu. Yaren İpek: 63,5 kg U23 kategorisinde 2. oldu. Aytuğ Tokat: 57 kg U23 kategorisinde 2. oldu. Bu sonuçlarla üç sporcu da Türkiye Muaythai Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı.
Arslan Fight Arena Spor Kulübü Muaythai antrenörü Songül Ayten, şampiyonayı değerlendirirken sporcularının performansından memnuniyetini dile getirdi ve Türkiye Şampiyonası'nda da başarılı olacaklarına inandığını belirtti.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Menteşe'de gasp ihbarı yaptı, kendi eşkalini verdi
Fethiye’de turistin serinleme tercihi: tekne, dalış ve su sporları
Marmaris'teki eserler koruma altına alındı
Muğla Büyükşehir Belediyesinden Londra ve İstanbul fuarlarıyla ilgili 'usulsüzlük' iddialarına açıklama
Bir kez gelen Fethiye’den vazgeçemiyor
Rüya 48 Outlet AVM’de Garaj Günleri ile marka fırsatları sürüyor