• Haberler
  • Spor
  • Fethiyeli boksör Kubilay, bu kez yeşil sahada ter döktü

Fethiyeli boksör Kubilay, bu kez yeşil sahada ter döktü

Fethiyeli yenilgisiz Avrupa ve dünya şampiyonu profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, bu kez hünerlerini yeşil sahada sergiledi. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Süper Ligi'nde forma giyen ünlü eski futbolcular ile yeşil sahayı paylaşan Alcu, performansı ile seyircilerden büyük alkış aldı.

  • 721
Fethiyeli boksör Kubilay, bu kez yeşil sahada ter döktü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demre Ziraat Odası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ziraat Çiftçi Futbol Maçı etkinliğinde Galatasaraylı eski futbolcular Ümit Karan ve Cihan Haspolatlı’nın yanı sıra Lamira Diarra, Cem Karaca, Murat Hacıoğlu, Selim Özer ile Erhan Albayrak olmak üzere tanınmış isimlerle sahaya çıkan Avrupa ve dünya şampiyonu profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu; gösterdiği mücadele ile beğeni kazandı. Aldığı davet üzerine bu etkinliğe katılan Alcu, Fethiye’yi bu kez yeşil sahada temsil etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz ve diğer ilgililerin katıldığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Kendisini bu müsabakaya davet eden yetkililere teşekkür eden profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme