FETHİYELİ BOKSÖR 3. MAÇINA ÇIKIYOR

Fethiye Gençlik Spor Kulübünün Profesyonel sporcusu olan Sezer Olpak, 3. karşılaşmasını Hamza Güneş ile yapacak

  • 4024
FETHİYELİ BOKSÖR 3. MAÇINA ÇIKIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Gençlik Spor Kulübünün Profesyonel sporcusu olan Sezer Olpak, 3. karşılaşmasını Hamza Güneş ile yapacak. Yaklaşık 10 yıldan bu yana Fethiye Gençlik Spor Kulübünde boks yapan Sezer Olpak, son 1 yıldır Profesyonel boks yaşantısını başarıyla sürdürüyor. İlk maçını kazanan, 1 karşılaşmayı berabere bitiren Olpak, 2 Mart Cumartesi günü Pendik'te Hamza Güneş ile karşılaşacak.

Fethiye'nin Profesyonel bokstaki tek temsilcisi bu karşılaşmayı kazanabilmek için Evren Arslan yönetiminde çalışıyor. Fethiye Boks okulunun tek profesyonel sporcusu Sezer Olpak, bu karşılaşmayı kazanıp Uluslararası Arena'da başarılı sonuçlar almak için mücadele edeceğini belirtti. Milli sporcu ve antrenör Evren Arslan, Sezer Olpak'ın ileride çok başarılı olacağına inandığını kaydederek, ''Fethiye'nin ilk ve tek profesyonel boksörü olan Sezer Olpak'ın başarılı olması için çaba sarf ediyoruz. Bir galibiyet ve bir beraberliği bulunan boksörümüz bu maçı kazanıp gelecektir. Ona güveniyoruz'' dedi.

''DÜNYA DERECESİ BEKLİYORUZ''
Evren Arslan; ''Hamza Güneş ile yapacak olduğu mücadele de kazanabilsin ve bizi gururlandırabilsin diye Sezer ile beraber Gençlik ve Spor kulübünde 10-12 yıldan beri antrenmanlarımız devam ediyor. Amatör alanda birçok başarıları var. Profesyonel alanda 3’ncü maçına çıkıyor. 1 maçını kazandı, diğer maçı da berabere kaldı ve şu anda 3’ncü maçına çıkacak. İnşallah bundan sonraki maçlarında kazanacak ve uluslararası arenada bize Dünya Şampiyonluğu kemerini getirecektir'' dedi.
''BAŞARACAĞIM''

Sezer Olpak ise ''Son 1 yıldır Fethiye Boks okulunda profesyonel boksörlük yapıyorum. 10 yıl boyunca Fethiye Gençlik Spor kulübünün başarısı için mücadele ettim ve bugünlere geldim. 3. maçımı da kazanıp başarımı arttıracağım'' dedi. Olpak; ''Profesyonel hayatımda ilk 3 maçıma çıktım. İlk maçımda berabere kaldım. Diğer maçımı kazandım. Şimdi 3. maçıma çıkacağım. İstanbul Kadıköy boks organizasyonunda Pendik'te müsabakalar olacak. 2 Mart Cumartesi gecesi saat 19.00’da Canlı yayınla Tv8.5’da yayınlanacak. Fethiye'de ilk ve tek profesyonel boksörüm. Herkesin izlemesini ve desteklemesini istiyorum. Bu branşta pek destek alamıyoruz. Bu zamanlarımda beni yalnız bırakmayan Aydın Tilkici ve öğretmenlerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim'' dedi.

 

Bakmadan Geçme