Fethiye'de dezenfekte çalışmaları devam ediyor

  • 1589

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kısa süre önce Türkiye’de de tespit edilen Koronavirüs için tüm yurtta sıkı tedbirler alınıyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi’yle işbirliği içerisinde çalışmalarına devam eden Fethiye Belediyesi, ilk etapta Fethiye merkezde bulunan 2 bin adet çöp konteynırı ve etrafında dezenfekte çalışmasına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de tespit edilen vaka ile birçok tedbir hayata geçirilirken, süreç alınan üst düzey önlemlerle yürütülüyor. Fethiye Belediyesi de şehrin neredeyse her noktasında temizlik ekipleriyle çalışma başlattı. 

Vatandaşların en çok vakit geçirdiği yerler başta olmak üzere şehir genelinde temizlik ve dezenfekte faaliyetlerini sürdüren Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fethiye’nin merkez Atatürk ve Çarşı Caddelerinde çalışmalarına başladı.Fethiye Belediyesi ayrıca geçtiğimiz hafta Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte otobüs durakları, çocuk oyun alanları, kültür merkezi, hizmet binaları, toplu taşıma araçları başta olmak üzere toplu alanlar dezenfekte çalışmalarına da başlamıştı.

Dezenfekte çalışmalarının belirli aralıklarla ve düzenli bir şekilde devam edeceğini belirten Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar, kapsamın genişletileceğini ve halk sağlığının temini için gerekli tüm adımların atılacağını belirtti. Bayraktar Fethiye merkezdeki 2 bin adet konteynırın detaylı bir şekilde dezenfekte edildiğini belirterek, ‘daha önce gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri şimdi daha da sıklaştırdık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme