Fethiye'ye 7.ci Halkevi !
Son beş yılda açtığı Halkevleri ile sadece Fethiye'nin değil, tüm kamuoyunun takdirini kazanan Fethiye Belediyesi, şimdi de Yeşilüzümlü mahallesinde yeni bir Halkevi açıyor.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde hizmete açılan Fethiye Kordon, Bahriye Üçok, Göcek, Karaçulha, Ölüdeniz ve Çiftlik halkevlerine bir yenisi ekleniyor. Her gün gelen zamlara rağmen çayın fiyatının halâ 1 TL olduğu, diğer yiyecek ve içeceklerin de piyasa fiyatlarının çok altında sunulduğu Fethiye Belediyesi’nin Halkevleri zinciri genişliyor. Yeşilüzümlü bölgesindeki Halkevi çok kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Milas Anadolu Lisesi’nden Fesleğen İlkokulu’na kitap desteği
Dünyanın en yüksek 2.dağına tırmanıp tarihe geçen Türk kadın dağcı o anları anlattı
Fethiye’de MUSKİ’den su kaçağına hızlı müdahale
Güllü’nün oğlu savcıya müşteki olarak ifade verdi: 'Atacağım camdan, atlayacak mısın camdan kelimelerini ablam Tuğyan söylüyor'
MSKÜ Ula’da öğrenci ve velilerle biraraya geldi
Marmaris'te Sarava İtalyan Caz Orkestrası ile The Sound of The City sahne aldı