FETHİYE YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden birinin yaşandığı merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek oldu. Fethiyeliler ise depremin beşinci gününde yardım tırlarını göndermeye devam ediyor.

  • 617
FETHİYE YARDIMLARA DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilde büyük yıkıma neden olan 2 büyük depremin ardından Fethiye’den yardımlar kara yolu ile deprem bölgesine ulaştırılıyor. Depremin ilk gününden itibaren yardımlarına devam eden Fethiye Kaymakamlığı, dün akşam da gönderdiği yardım malzemeleri ile birlikte 19 tır insani yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırdı.
TIRLAR GAZİANTEP’E UĞURLANDI
Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda toplanan yardım malzemeleri paketlenerek tırlara yüklenip Fethiye Salı Pazarı Meydanı’nda bir araya gelindi. Fethiye’den çok sayıda turizmci, iş insanı Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların yardım toplama konusunda yoğun destek verdiği görüldü. Fethiye genelinde çeşitli noktalardan gelen yardımlar spor salonunda kontrolden geçirilip paketlenerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara en sağlıklı ve hızlı şekilde ulaştırılabilmesi için tırlara yüklendi. Tırlar Salı pazarından Gaziantep’e doğru yola çıktı.


 

Bakmadan Geçme