FETHİYE TEK YÜREK OLDU

Türkiye güne acı bir haberle uyandı. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı her saat artıyor.

  • 986
FETHİYE TEK YÜREK OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de 10 ilde yıkıma neden olan depremle ilgili Fethiye Belediyesi kriz masası kurdu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın açıklamalarıyla birlikte binlerce vatandaş yardım toplama alanlarına giderek, eşyalar bıraktı. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da, yardım toplama alanlarına ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Vatandaşların akın akın yardım toplama bölgelerine geldi. Battaniye, kışlık giyim, konserve ve kuru gıda başta olmak üzere tüm yardımlar toplama merkezlerine gelmeye devam ediyor. 
YARDIMLAR NEREDE TOPLANIYOR?
Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi, Günlükbaşı karakolu yanındaki “Kalpler Birlikte Mağazası”, Ölüdeniz Belediye Hizmet Binası, Göcek Belediyesi Hizmet Binası, Karaçulha Belediye Hizmet Binası yardım toplama merkezleri olarak belirlendi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tüm toplama merkezlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Karaca, “Bize gelen en çok talepler ısınma, bebek bezi, çocuk maması üzerine oldu. Vatandaşlarımız ciddi derece hassas. Fethiye’de yaşayan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
MAG AFET BÖLGESİNE GİTTİ!
Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle kurulan Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG) 2 araçla afet bölgesine gitti. Başkan Karaca, sabah erken saatlerde MAG’a giderek, ekiplerle bir araya geldi. Karaca MAG binasında yaptığı değerlendirmede, “Fethiye Belediyesi olarak ve Mahalle Afet Gönüllüleri ile birlikte daha önce de tahsis ettiğimiz bölgedeyiz. Şu an itibariyle sevkiyatlara başladık. Buradaki gönüllü olan arkadaşlarımız, oradaki ihtiyacı olan insanlara yardımcı olabilmek adına 14 kişilik bir ekiple yola çıkıyorlar. Aracımızla birlikte, Adnan Menderes Havaalanı’ndan kargo uçakla birlikte Antep bölgesine intikal edecekler. O bölgedeki zor durumdaki vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar. Deprem 10 ilden hissedildi dedi.
 

FETHİYE TEK YÜREK OLDU
FETHİYE TEK YÜREK OLDU
FETHİYE TEK YÜREK OLDU
FETHİYE TEK YÜREK OLDU
FETHİYE TEK YÜREK OLDU
FETHİYE TEK YÜREK OLDU

Bakmadan Geçme