• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye-Seydikemer meslek kuruluşları güç birliği platformu toplandı

Fethiye-Seydikemer meslek kuruluşları güç birliği platformu toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, olası Fethiye depremi öncesi ve sonrası alınacak tedbirleri görüşmek üzere toplandı. Fethiye'de yapı stoğuna ilişkin tespit çalışmalarının biran önce başlatılması gerektiğini vurgulayan platform üyeleri, bu konuda yerel yönetimlerle görüşmeler yapılmasını kararlaştırıldı.

  • 921

Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, FTSO Meğri Salonu’nda 17 Mayıs 2023 tarihinde Şehir Plancıları Odası Fethiye Şubesi Temsilcisi Birol Keski başkanlığında toplandı. Toplantıya Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Melek Gözde Gürsoy, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Tugay, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi ve FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Fethiye İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Tunç, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve  İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’nden Damla Avcı İşyar katıldı.

Toplantıda olası Fethiye depremi öncesi ve sonrasında bölgemizde alınacak tedbirlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Platform üyeleri Fethiye’de yapı stoğunun belirlenerek riskli binaların ortaya çıkarılmasına ilişkin çalışmaların biran önce başlatılması gerektiğini belirtti. Gözleme dayalı hızlı sokak taraması ve mikro bölgeleme işlemleriyle çalışmaların başlayabileceğini vurgulayan platform üyeleri, bu konuda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi ile görüşmeler yapılmasını kararlaştırdı. 
 

Bakmadan Geçme