Fethiye Sea Me Beach göz kamaştırıyor

Türkiye'nin eşsiz güzellikteki sahilleri, yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor. Ülkenin her köşesindeki muhteşem beach'ler, doğal güzellikleri, yeme-içme, eğlence etkinlikleri ve tertemiz deniziyle göz kamaştırırken Fethiye'de bulunan Sea Me Beach ise göz kamaştırıyor.

  • 2871

Deniz tatilini eğlenceden ayıramayanlar için Hürriyet Seyehat jürisi oyladı. Alınan sonuçlar sonrasında yemekten kokteyle, DJ performanstan canlı sahnelere ve en iyi beach club'lar arasında Fethiye'de bulunan Sea Me Beach ikinci sırada yer aldı.

 

Fethiye Sea Me Beach göz kamaştırıyor


Fethiye yarımadanın devasa günlük ağaçları arasına gizlenmiş olan Sea Me Beach, açıldığı yıl Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in doğum günü yer olarak büyük popülerlik yakalamıştı. Nomadic tarzı dekoru ve eşsiz atmosferiyle dikkat çeken bu plaj adeta göz kamaştırıyor.

 

Fethiye Sea Me Beach göz kamaştırıyor


Liste ise şu şekilde: 1- Beach of Momo, Çeşme 2- Sea Me Beach Fethiye 3- XUMA Beach Bodrum 4- Before Sunset Beach Çeşme 5- Derya Beach Kaş 6- Dokuzbuçuk Alaçatı Çeşme 7- Qualista Beach Kemer 8- Bizim Ev Datça 9- Fun Beach Club Çeşme 10- Beach Of Lagoon Fethiye

 

Fethiye Sea Me Beach göz kamaştırıyor

Bakmadan Geçme