• Haberler
  • Ekonomi
  • Fethiye Salı Pazarı'nda tezgahlar hareketli, vatandaşın gözü fiyatlarda

Fethiye Salı Pazarı'nda tezgahlar hareketli, vatandaşın gözü fiyatlarda

Fethiye Salı Pazarı'nda alışveriş telaşı yaşanırken, vatandaşlar meyve ve sebze tezgahlarında hem ürünleri inceliyor, hem de bütçelerine uygun alışveriş yapmaya çalışıyor. Pazarda sebzelerde fiyatlar 35 liradan başlarken, meyvelerde incir 150 liraya kadar çıkıyor.

Fethiye Salı Pazarı'nda tezgahlar hareketli, vatandaşın gözü fiyatlarda

Fethiye’de Salı günlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Salı Pazarı’nda hareketlilik sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren tezgahların önünde alışveriş telaşı yaşanırken, vatandaşlar mutfak ihtiyaçlarını karşılamak için meyve ve sebze tezgahlarını dolaşıyor. 

Renk renk sebzelerin ve mevsim meyvelerinin yer aldığı pazarda vatandaşlar bir yandan ürünlerin tazeliğine bakarken, diğer yandan farklı tezgahlardaki fiyatları karşılaştırarak alışverişini yapıyor. 

Fethiye Salı Pazarı'nda tezgahlar hareketli, vatandaşın gözü fiyatlarda

Sebze tezgahlarında domates 35 liradan alıcı bulurken, patates ve soğanın kilosu 40 lira, salatalık, kabak, havuç, biber ve limon 50 lira seviyesinde. Pancar 60, patlıcan 70, brokoli 90, ıspanak ise 100 liradan satılıyor. 

Fethiye Salı Pazarı'nda tezgahlar hareketli, vatandaşın gözü fiyatlarda

Mevsim meyvelerinin de yer aldığı tezgahlarda elma 50, portakal 60, şeftali ve armut 70, üzüm 80 lira. Yazın sevilen meyvelerinden incir ise 150 lirayla dikkat çekiyor. 
 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!