• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Salı Pazarı'nda fiyatlar ucuzladı mı? Başkan Hıra açıkladı!

Fethiye Salı Pazarı'nda fiyatlar ucuzladı mı? Başkan Hıra açıkladı!

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı'ndaki fiyatlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karaçulha Toptancı Hali ile Fethiye Salı Pazarı'ndaki fiyatlar arasında fark var mı? 

  • 1825

 

Fethiye Salı Pazarı'nda fiyatlar ucuzladı mı? Başkan Hıra açıkladı!

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı’ndaki fiyatlar ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Hıra, yaptığı açıklamada fiyatlar hakkında bilgilendirmeler yaparken Karaçulha Toptancı Hali ile Fethiye Salı Pazarı’ndaki fiyatlar arasında fark var mı? Sorusuna cevap verdi.

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra yaptığı açıklamada, “Fethiye Salı Pazarı ve hal arasında o kadar uçurum fiyat olmaz, özellikle bizim Fethiye’mizde bu kadar uçurum fiyat olmaz çünkü pazarda domatesi bir kişi iki kişi satmıyor pazarda en az 50-100 tane esnafımız satıyor. Bu tabi ki bu kadar çok kişinin domates satması da pazarda rekabet ortamını oluşturuyor bu rekabet ortamında da bu kadar yüksek fiyata mal satma gibi bir şey de olmaz. Bir iki hafta önceki vermiş olduğumuz demeçlerlede söylemiştik havanın ısınması ile beraber fiyatlar her gün biraz daha ucuzlar ve aşağı gider diye bu gün bu yansıma pazarda görüyoruz yani yeşillik fiyatlarında kendini belli ediyor salatalık fiyatlarında bunun yanında patlıcan fiyatlarında bunun yanında taze fasülye geçen haftalarda 150 liradan satılan taze fasülye bu gün pazarlarda  artık 70 liraya satılmaya başladı. 70 liraya da çilek var 80 liraya da çilek var söylediğim gibi artık toprak ısındıkça ürün biraz daha bollaşıyor, ürün boşaltılma da vatandaşımız daha uyguna sebze meyve tüketebiliyor” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme