Fethiye oy oranları ve nüfus bilgileri

14 Mayıs Pazar günü 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan oy pusulasında yer alacak. Fethiye seçim sonuçları da bölge halkı tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte Fethiye oy oranları ve nüfus bilgileri…

  • 689


Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında Fethiye Seçim Sonuçları yakından takibe alındı. 14 Mayıs’ta 64 milyondan fazla seçmen vatandaşlık görevini yetirmek üzere sandığa gidecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yürütülen seçim sürecinde sonuçlar da belirlenen saatlerde açıklanacak. Fethiye seçim sonucu da bu sebeple merak ediliyor. Peki, Fethiye seçim sonuçları açıklandı mı?

2023 seçimleri 14 Mayıs Pazar günü saat 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek. Muğla Fethiye Seçim Sonuçları 14 Mayıs Pazar günü saat 21.00 itibarıyla belli olacak. Seçim Sonuçları, FRT TV’den canlı olarak takip edilebilecek. Seçim sonuçları, sandık sandık anlık bilgilerle Hürriyet 2023 Seçim sayfasında olacak.
 

Bakmadan Geçme