Fethiye Otogarı'nda dönüş yoğunluğu: Tatilciler memnun ayrılıyor
Yaz sezonunun hareketliliği Fethiye Otogarı'na da yansıdı. Tatillerini tamamlayan yerli turistler ilçeden memnun ayrılırken, otobüs firmalarında doluluk oranları dikkat çekti. Pamukkale Turizm Firması Fethiye Bölge Müdürü Turhan Çakar, günlük 25 sefer düzenlediklerini, özellikle İstanbul hattında artan talep nedeniyle sefer sayısını 9'a çıkardıklarını söyledi.
Türkiye'nin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Fethiye'de yaz sezonunun yoğunluğu devam ederken, tatillerini tamamlayan ziyaretçilerin dönüş yolculuğu otogarda hareketliliğe neden oldu. Özellikle büyükşehirlere düzenlenen otobüs seferlerinde yüksek doluluk oranları gözlenirken, ilçeden ayrılan tatilciler Fethiye'den memnun ayrıldıklarını dile getirdi.
Üçüncü kez geldi, yine memnun ayrıldı
Ankara'dan ailesiyle birlikte Fethiye'ye gelen öğretmen Yunus Şenyiğit, ilçeye üçüncü kez geldiğini belirterek, "Fethiye'yi çok beğendik. Daha önce de gelmiştim. Ulaşımı güzel, denizi çok güzel. Tekne turuna çıktık, 12 Adalar'ı gezdik, koylarda yüzdük. Ölüdeniz'i de ziyaret ettik. Güzel bir tatil geçirdik" ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme