Fethiye'nin yıldız kızları il finalini sallayacak

Fethiye 1923 Körfez Cimnastik, Muğla il şampiyonasını fethetmeye hazırlanıyor. Artistik Cimnastik Yıldız Kızlar kategorisinde yarışacak olan Fethiyeli kızlar şampiyonluğu almak için gece gündüz çalışıyor.

  • 623

Fethiye'nin yıldız kızları il finalini sallayacak

Fethiye 1923 Körfez cimnastik öğrencileri, Muğla il şampiyonasında boy gösterecek. Antrenör Naim Uçar ve Yasemin Çakmak ile yıldızlar kategorisinde yarışmak için hazırlanan yıldız cimnastikçilerin hedefi ise il şampiyonasını kazanıp Türkiye kupasına doğru yola çıkmak. 

“Kızlarımıza inancımız tam”  
Antrenör Naim Uçar, “Artistik Cimnastik Yıldız Kızlar kategorisinde 10 kızımızla birlikte yarışmalara 14 Mart günü katılacağız. Yarışma sürecine çok iyi hazırlandık ve umarım kızlarımız kupayı kaldırarak Fethiye 1923 Körfez Cimnastik bünyesine getirecekler” diye konuştu. Antrenör Yasemin Çakmak ise, “Bizler yoğun bir antrenman sürecinden geçtik ve kızlarımız kendilerini adayarak il şampiyonasına hazırlandı. Kızlarımıza inancımız tam, kupayı alıp Fethiye’ye getireceklerdir” dedi. İşte Fethiye’nin yıldız kızlar kategorisinde yarışacak yıldız kızlar!

Muğla Artistik cimnastik Yıldız Kızlar İl Şampiyonası’na katılacak olan ve yıldız kızlar kategorisinde yarışacak olan Fethiyeli sporcuların listesi;

Zeynep Ece Erdir (11)
Elif Sena Döşeme (12)
Gülsüm Serra Yalçın (12)
Efsa Su Kahya (11)
Eylül Gönen (13)
Lara Arat (11)
Duru Oruç (13)
Asya Oruç (13)
Gökçe Göksel (11)
Leyla Sönmez (11)

Bakmadan Geçme