Fethiye'nin sorunları için güç birliği mesajı
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş ve yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Fethiye'nin kronikleşen sorunları masaya yatırılırken, özellikle körfez kirliliği başta olmak üzere trafik, sanayi sitesi, fuarlar ve esnafın korunması konularında ortak hareket etme kararlılığı vurgulandı.
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’ya iade-i ziyarette bulundu. Gerçekleşen buluşmada Fethiye’nin öncelikli sorunları ve çözüm yolları ele alındı.
“Fethiye’de birlik içerisinde güzel işler yapacağız”
Ziyarette konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye’deki oda ve sivil toplum kuruluşlarının birlik içerisinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Demirtaş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası, Pazarcılar Odası ve Şoförler Odası’nın ortak hareket etmesi halinde ilçede önemli çalışmaların hayata geçirilebileceğini belirterek, “Tüm başkanlarımızla birlikte çalışacağımıza inancım sonsuz” dedi.
Bakmadan Geçme