Fethiye'nin güzelliklerini dünyaya tanıtan sayfa: 'Fethiye'de Bir Aile'
İstanbul'dan taşınıp Fethiye'ye yerleşen Büşra ve Muhammet Çetinkaya çifti, kurdukları 'Aile İnstagram Sayfası' ile hem yeni yaşamlarını, hem de Fethiye'nin doğal güzelliklerini binlerce kişiye ulaştırıyor. Çift aynı zamanda ilçede özel lezzetler sundukları işletmeleriyle de dikkat çekiyor.
Muhammet Çetinkaya ise İstanbul’daki kaotik ortamdan uzaklaşıp daha sakin bir yaşam kurmak istediklerini belirterek, “Hem çocuğumuz için hem de kendimiz için daha doğal bir hayat istedik. Fethiye bize bunu fazlasıyla sundu” dedi.
Çift yalnızca sosyal medyada değil, Fethiye’de açtıkları özel işletmeyle de dikkat çekiyor. Pastel de nata’dan özel focaccia sandviçlere, tiramisudan aromatik kahvelere kadar bölgede özel lezzetler sunan işletme, hem yerli halk hem de tatilciler tarafından ilgi görüyor. Muhammet Çetinkaya, “Yaptığımız iş burada çok niş. Herkesi bu özel tatları denemeye bekliyoruz” diye konuştu.
-
Fethiyede Bir Aile
-
İnstagram Sayfası
-
Fethiyenin doğal güzellikleri
-
göç
-
Büşra Çetinkaya
-
Muhammet Çetinkaya
Bakmadan Geçme