Fethiye Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Millet ittifakının 14 Mayıs seçimlerini yürütecek olduğu millet ittifakı seçim koordinasyon merkezi yoğun katılımla açıldı.

  • 2157

CHP Fethiye İlçe Binası bahçesinde gerçekleşen aday tanıtım toplantısının ardından heyet yürüyerek İnönü Bulvarında bulunan millet ittifakı seçim koordinasyon merkezine yürüdü. Merkezde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın açılış konuşmasının ardından millet ittifakının il ve ilçe başkanları konuşmalarını yaptı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün kapanış konuşmasının ardından kurdele kesimi ile açılış töreni son buldu. 


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuşmasında, “Bugün çok kalabalığız, yollar kapandı ama baharı yaşayabilmek için de bunu yapmak zorundayız. Buradaki şoförlerin affına sığınıyorum. Bugün birbirinden değerli 7 tane milletvekili adayımızı biraz önce partimizde tanıttık. Millet ittifakına ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan 7 tane milletvekili adayımız var. Bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Partimizin buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar” dedi.

Fethiye Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Bakmadan Geçme