Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi'nden kermes etkinliği

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi'nde kermes etkinliği düzenlendi. Kermes etkinliği ile ilgili konuşan Okul Müdürü Emrah Kuşkonmaz, 'Değerli öğrencilerimizle ve sayın velilerimizin katkılarıyla güzel bir kermes etkinliği gerçekleştirdik' dedi.

  • 335

Fethiye’de bulunan Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi’nin okul bahçesinde Et döner ve el yapımı yiyeceklerden oluşan, müzikli dinletinin de olduğu kermes düzenlendi. Okulun öğrencileri ve velilerin katkılarıyla düzenlenen kermese yoğun ilgi oluştu. Kermese; Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da katılım sağladı. Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Emrah Kuşkonmaz açıklamalarda bulundu.

 

Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi'nden kermes etkinliği

 

“GÜZEL BİR KERMES ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Emrah Kuşkonmaz yaptığı açıklamada, “Müdür olarak okulda ilk kermesim oldu. Mezun olduğum okulda şu an müdür olarak bu sene değerli öğretmen arkadaşlarımla değerli öğrencilerimizle ve sayın velilerimizin katkılarıyla güzel bir kermes etkinliği gerçekleştirdik. Fethiye’den gelen herkesi bu kermeste aramızda görmeyi çok istiyoruz. Hem müzikli ortam var hem yemek içme durumu gayet iyi çok mutluyuz. Okulumuzu merak eden veli olma ihtimali olan değerli insanlarımız için de bir şans bu kermes. Kermesten dolayı çok mutluyuz” dedi.
 

Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi'nden kermes etkinliği

Bakmadan Geçme