Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Onursal Başkan Kaymakam Alper Balcı ile sezonu açtı

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de sahaya çıkacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kadrosu sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'nın da katıldığı sezon açılış yemeğinde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri, yönetim kadrosu ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve kulüp sponsorları Bahçeşehir Koleji sahibi İbrahim Erdem, Ekoltaş Mermer sahibi Harun Günay yer aldı.

  • 872
Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Onursal Başkan Kaymakam Alper Balcı ile sezonu açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı; Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’nün çalışmalarını yakından izlediğini belirterek sporculara sezonda başarılar diledi. Kaymakam Balcı; ‘Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, bu sene profesyonel oyuncularının yanı sıra ilçemizde altyapıdan yetişmiş sporcuları da kadrosunda bulundurarak voleybol 2. Ligde başarı sağlamayı hedefliyor. Ben de bu kulübün hedeflerini gerçekleştireceğine inanıyor, bu konuda herkesi elinden gelen desteği vermeye davet ediyorum. Bu kulüp hepimizin kulübü; ben de kulübün Onursal başkanı olarak pırıl pırıl gençleri sporla buluşturan antrenörleri, yöneticileri ve kulübü destekleyen sponsorları tebrik ediyorum.’ dedi.


Onursal Başkan Kaymakam Balcı Kulüp Defterini İmzaladı
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı tarafından sezon açılış yemeğinde ayrıca kulüp defteri imzalandı. Balcı, sporcu, antrenör, yönetici ve sponsorları tebrik ederken ‘spor sizinle güzel’ mesajını verdi.
Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kaan Günay, 2.lige büyük ancak yere basan hedeflerle girdiklerini ve bunun için çok çalıştıklarını söyledi. Günay sözlerine şöyle devam etti: ‘Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü olarak tüm ekip canla başla çalışıyoruz. Antrenörümüz Ali Elmadibi haftada 6 gün çift antrenman yaparak oyuncularımızın gelişimi için çok çalışıyor. Kaymakam bey de onursal başkanımız olarak bize sonsuz destek veriyor, bugün bizleri yalnız bırakmadığı için başta kaymakamımıza, ayrıca yanımızda olan sponsor işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Desteklerinizi sezon maçlarında da sahada bekliyoruz.’
 

Bakmadan Geçme