Fethiye Limit Eğitim Kurumları Yine Zirvede
Fethiye Limit Eğitim Kurumları 2025'te de LGS'de Türkiye birincisi çıkardı. Doruk Macit 500 tam puan aldı. Hedefi yurt dışı eğitimi ve ülkesine hizmet.

Türkiye’nin köklü eğitim markalarından Limit Eğitim Kurumları’nın Fethiye Şubesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Doruk Macit, Fethiye Limit Eğitim Kurumları’ndan mezun oldu. Son üç yılda dört Türkiye birincisi çıkaran kurum, Fethiye’nin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.
“Son 3 Yılda 4 Tane Türkiye Birincisi Çıkardık”
Kurumun son üç yılda elde ettiği başarıya dikkat çeken Fethiye Limit Eğitim Kurumları’nın kurucusu Doğan Bozbay, “Son 3 yılda 4 tane Türkiye birincisi çıkardık. Fethiye’nin gururu olmaya devam ediyoruz. İnşallah gelecek yıllarda da yine Fethiyemize, ülkemize güzel çocuklar yetiştirecek, kazandıracağız.” dedi.
Velilere de seslenen Bozbay, çocukların üzerindeki baskının azaltılması gerektiğini vurgulayarak, “Velilere şunu söylemek isterim: Çocuklarımızı çok sıkmasınlar. Onların en güzel çağları. Çocuk, istediği zaman ve doğru zamanda, doğru yerde olduğu zaman; biraz da istikrarlı bir şekilde düzene girdiğinde emin olun, başarı kendiliğinden geliyor” ifadelerini kullandı.