FETHİYE ESNAF HASTANESİ'NDE DEPREMZEDE ÇİFTİN İKİZ ÇOCUKLARI OLDU

21 Şubat Salı günü Gaziantep'den Fethiye'ye gelen depremzede çift Ahmet ve Esra'nın ikiz çocukları oldu. Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde doğumunu gerçekleştiren Esra Hanım, Fethiye'de doğum yapmanın kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek bu durumdan duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

  • 1732
FETHİYE ESNAF HASTANESİ'NDE DEPREMZEDE ÇİFTİN İKİZ ÇOCUKLARI OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan feci deprem 11 ili vurdu. Bu depremden en çok etkilenen yerden biri de Gaziantep oldu. Depremin şiddetinden çok sayıda bina yıkılırken birçok yer de kullanılamaz hale geldi. Gaziantep’de yaşayan ve feci depremden sağ olarak kurulan Ahmet ve Esra çifti depremden 16 gün sonra Fethiye’ye geldi. Fethiye’ye geldikten bir gün sonra ise Ahmet Bey’in eşi Esra Hanım doğum yaptı.
DEPREMZEDE ÇİFTİN İKİZ ÇOCUKLARI OLDU
Depremzede çift Ahmet ve Esra’nın Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde ikiz çocukları dünyaya geldi. Fethiye’nin önde gelen hastanelerinden biri olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde doğumunu gerçekleştiren Esra Hanım, Fethiye’de doğum yapmanın kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek çocuklarının ismini ise Batuhan ve Doğuhan koyduğunu söyledi.
 

Bakmadan Geçme