FETHİYE EMNİYETİ'NDEN MOTOSİKLET KONTROLÜ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri motosiklet sürücülerini kontrollere devam ediyor. Motosiklet sürücülerinin kurallara uyup uymadığını denetleye ekipler kusuru olanlara ceza yazıyor.

  • 874
FETHİYE EMNİYETİ'NDEN MOTOSİKLET KONTROLÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özellikle sahil bandında trafik kontrollerini sıklaştırdı. Motosiklet sürücülerini denetleyen ekipler sürücülerin kuralları uyup uymadıklarını kontrol ediyorlar. Akşam saatlerinde sahil bandında uygulama yapan trafik ekipleri motosiklet sürücülerini durdurarak alkollü olup olmadıklarını ve ehliyet kontrollerini yapıyorlar. Kurallara uygun olmayan aparat takmış motosikletleri de trafikten men eden trafik ekipleri kurallara uymayan sürücülere de ceza yazıyor.
Bu tür kontrollerin tamamen vatandaşların sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşamlarına devam etmelerini sağlamak için yapıldığını ifade eden yetkililer “İlçemiz motosiklet ve bisiklet kullanımı için çok uygun bir ilçe bu tür araçların ulaşımda tercih edilmesi trafik sıkışıklığı anlamında güzel bir çözüm. Fakat sürücülerin her türlü kurallara uyması gerekiyor. Mesela motosiklet kullanıcıları için kask hayati önem teşkil eden bir aparat. Kasksız kesinlikle motosiklet ve bisiklet kullanılmaması gerekiyor” dedi.
 

Bakmadan Geçme