Fethiye'den Anıtkabir'e 'İki Teker Sıfır Karbon'
Cumhuriyetin 101. Kuruluş yıldönümünde, dünyada ve ülkemizde yaşanan küresel ısınma, iklim değişikliği ve çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla, Fethiye'den Anıtkabir'e kadar düzenlenen bisiklet yolculuğunu tamamlandı.
“İki teker, sıfır karbon” projesi adıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar ve ekibi Fethiye’ye dönüşünde Başkan Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada; “Halkımızın bisiklet kullanımını teşvik edecek bu proje, iklim değişikliğine ve çevre temizliği konusuna dikkat çekecektir. Bu kapsamda çevreye karşı olan duyarlılığımız her platformda katlanarak devam edecek” dedi.
-
fethiye haberleri
-
Cumhuriyetin 101 Kuruluş yıldönümü
-
fethiye belediyesi
-
bisiklet yolculuğu
-
anıtkabir
-
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi’nde Yangına Karşı Tam Teyakkuz
Köktener ailesinde doğum günü mutluluğu: Lida Masal 2 yaşında
Menteşe Kaymakamı Budan’dan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
Milli takım gururu yaşatan Fethiyeli sporcular Kaymakam Akkaya’yı ziyaret etti
Bodrum'a 2 bin 560 yolcuyla geldi
4. Fethiye Uluslararası Film Festivali için hazırlıklar sürüyor