Fethiye'deki tüm okullarda İstiklal Marşı söylendi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklama sonrası Fethiye'deki tüm okullarda İstiklal Marşı okundu. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, 'Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak bayrak töreni düzenlendi ve İstiklal Marşımız söylendi. Tekrardan okullarımızda milli duygularımızı ve değerlerimizi pekiştirmiş olduk' ifadelerini kullandı.

  • 993
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'deki tüm okullarda İstiklal Marşı söylendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, her Pazartesi sabahı ve her Cuma akşamı Türkiye'nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden yükselen İstiklal Marşı'nın, salgın koşulları nedeniyle bir süredir okunamıyordu. Bunun üzerine Bakanlık tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapılacağı ve İstiklal Marşı'nın okunacağı açıklanmıştı. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve şube müdürleri, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene katıldılar. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, müdür yardımcıları ve usta öğreticilerin yer aldığı bayrak töreninde İstiklal Marşımız söylendi. 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak bayrak töreni düzenlendi ve İstiklal Marşımız söylendi. Tekrardan okullarımızda milli duygularımızı ve değerlerimizi pekiştirmiş olduk. Bildiğiniz gibi 2021 Mehmet Akif Ersoy Yılı… Bu yılda İstiklal Marşımız ayrı bir önem kazanıyor. Pandemi sürecinde okullarımızın öğrencisizlikten mahzunlaştığı bir anda hepimiz büyük coşku yaşandı. En zor dönemlerimizde bize güç veren unsurların başında Bayrağımız ve İstiklal Marşımız geliyor. Fethiye’deki tüm okullarımızda saat 10.00’da bayrak törenimizi okul yöneticileri ve diğer görevlilerle gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve velilerimiz EBA üzerinden gerçekleşen programda evlerinden İstiklal Marşımıza eşlik ettiler. Ülkemizin ve dünyanın bir an önce korona virüsü salgınından kurtulup, okullarımızın açılmasını diliyorum” şeklinde konuştu. (FATİH DERELİ)
 

Bakmadan Geçme