- Haberler
- Kültür Sanat
- Fethiye'de vefa gecesi: Ünal Şöhret Dirlik anısına düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buldu
Fethiye'de vefa gecesi: Ünal Şöhret Dirlik anısına düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buldu
FETAV ve Fethiye Gazeteciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen, merhum eğitimci, araştırmacı-yazar ve şair Ünal Şöhret Dirlik anısına gerçekleştirilen şiir ve öykü yarışmasının ödül töreni Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla yapıldı. Gecede duygu dolu anlar yaşanırken, dereceye giren öğrencilere ve yetişkin katılımcılara ödülleri takdim edildi.
Yetişkin şairler kategorisinde FETAV Özel Ödülü İbrahim Özdemir’e verildi. Üçüncülük ödülünü aynı puanı alan Ali Talaş, Aydın Adnan Gümüş ve İbrahim Şaşma paylaşırken, ikinci Yahya Özkök oldu. Gecenin birincisi ise Özlem Saba olarak açıklandı.
Yetişkin öykü kategorisinde Fethiye Gazeteciler Derneği Özel Ödülü Salih Kocatepe’ye verilirken, üçüncü Gürkan Avcı oldu. Aynı puanı alan Ali Talaş ve İbrahim Şaşma üçüncülüğü paylaşırken, yarışmanın birincisi Vahit Karagülle oldu.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Fethiye’de Turizmde Durgunluk Esnafı Endişelendiriyor ‘Kış Daha Zor Geçebilir’
Muğla'da uygulamadan kaçarken polisi ve motosikletliyi yaraladı
Fethiye Belediyesi Halk Evlerinde Ödeme Sistemi Değişiyor
Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk: İki Otizmli Deha ‘2BU’ Doğu ve Batı’yı Fethiye’de Buluşturuyor
Menteşe Belediyesi 'Gün Batımı' konserleri başlıyor
Honda Üst Yönetiminden Kıvrak Motor Fethiye’ye Ziyaret