Fethiye'de Türkiye Bisiklet Turu Hazırlığı Marmaris-Fethiye Etabı 29 Nisan'da
Fethiye'de 61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu hazırlıkları kapsamında koordinasyon toplantısı yapıldı. 29 Nisan'da gerçekleştirilecek Marmaris-Fethiye etabı öncesi güvenlik, trafik ve organizasyon tedbirleri masaya yatırıldı.
Rota Ege’den başkente uzanıyor
2026 parkuru, Ege’den başlayarak Akdeniz kıyıları üzerinden İç Anadolu’ya uzanan geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Çeşme’den başlayan etaplar; Aydın, Marmaris, Fethiye, Patara, Kemer ve Antalya üzerinden ilerleyerek Ankara’da final yapacak.
Organizasyonun bu yılki önemli yeniliklerinden biri ise başkent Ankara’nın yeniden rota kapsamına alınması oldu. Böylece tur, hem sportif rekabeti hem de Türkiye’nin doğal ve kültürel zenginliklerini uluslararası platformda tanıtmayı hedefliyor.
Bakmadan Geçme
Muğla Eğitim-Bir-Sen'den delegelere kongreye davet
27. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası, Marmaris'te başladı
Köyceğiz’de ‘Yaşlı Bakımevi’ için çalışmalar başladı
Yeşilay Menteşe İlçe Temsilcisi Elvan Göçer Oldu
Milas Belediyesi operasyonunda 18 tutuklama
Fethiye’de gündüz gökyüzü, gece müzik şöleni