Fethiye'de Taze Yapraklar Tezgahlardaki Yerini Aldı
Muğla'nın Fethiye ilçesi Taşyaka Mahallesi'nde her Perşembe günü kurulan semt pazarında bayram öncesi taze bağ yaprakları tezgahlardaki yerini aldı. Pazarcı esnafı, özellikle bayram sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yaprak sarmasına yoğun ilgi olduğunu belirtti.
Taşyaka Esnaf Pazarı esnaflarından Meryem Özdönmez, pazarda doğal ve taze ürünler sunduklarını ifade ederek, yaklaşık bir yıldır pazarda satış yaptıklarını söyledi.
Özdönmez, “Taşyaka Esnaf Pazarı’nın esnaflarındanım. Yaklaşık bir yıldır buradayız. Güzel ve sakin bir pazarımız var. Taze sebze ve meyvelerimiz bulunuyor. Bu yıl yapraklarımızı da açtık. Bayram öncesi taze yapraklarımız geldi. Tüysüz ve güzel yapraklar. Bayram sofralarında yaprak sarması olmazsa olmaz” dedi.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Muğla Hava Durumu 6 Temmuz 2026: İlçe İlçe Hava Durumu
Bodrum'da altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmaları hız kesmiyor
Bodrum’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı
Fethiye Akmaz Plajı Yaz Sezonuna Hazır: Yeni Saat Uygulaması Başladı
Göcek’e 107 Metrelik Dev Süperyat MAR Demirledi
Fethiye Koca Çalış’taki Türbe Bölgesi Araç Girişine Kapatıldı