Fethiye'de Spor Camiası Yasta: Timur Fidan Hayatını Kaybetti
Fethiye'de spor camiasının yakından tanıdığı spor adamı ve yazar Timur Fidan, bir süredir tedavi gördüğü Muğla'da hayatını kaybetti. Fidan, vasiyeti üzerine Muğla'da toprağa verilecek.
Fethiye'de spor camiasının sevilen isimlerinden, spor adamı ve yazar Timur Fidan hayatını kaybetti. 1955 doğumlu olan Fidan’ın bir süredir Muğla’da tedavi gördüğü öğrenildi. Türk futboluna uzun yıllar hizmet eden Timur Fidan, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde yaklaşık 20 yıl boyunca milli hakemlik ve gözlemcilik görevlerinde bulundu. Sporun farklı alanlarında aktif rol alan Fidan, Fethiye’de spor yorumculuğu yapmasının yanı sıra Gerçek Fethiye Gazetesi’nde kaleme aldığı köşe yazılarıyla da spor kamuoyunun yakından takip ettiği isimler arasında yer aldı.
Spor camiasında bilgi birikimi, tecrübesi ve futbola olan katkılarıyla tanınan Timur Fidan’ın vefatı, ailesi, yakınları ve spor çevrelerinde büyük üzüntüye neden oldu. Timur Fidan’ın cenazesinin, vasiyeti doğrultusunda 21 Haziran Pazar günü Muğla’daki aile kabristanlığında defnedileceği öğrenildi.
SED Medya olarak merhum Timur Fidan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
-
Fethiye
-
spor adamı ve yazar Timur Fidan
-
tedavi gördüğü Muğlada
-
hayatını kaybetti
-
futbol camiası yasta
Bakmadan Geçme