• Haberler
  • Turizm
  • Fethiye'de Şef Onur Arslan: 'Türkiye'deki Tatil Hiçbir Yerden Kalitelisiz Değil'

Fethiye'de Şef Onur Arslan: 'Türkiye'deki Tatil Hiçbir Yerden Kalitelisiz Değil'

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan, Son günlerde sosyal medyada sıkça gündeme gelen başka ülkelerde tatilin Türkiye'den daha ucuz söylemlerine karşı açıklamalarda bulundu.

  • 253

Sosyal medyada “Mısır’da Türkiye’den daha ucuz”, “Yunanistan’da tatil, Türkiye’den daha ucuz” gibi örneklerle sosyal medyadaki paylaşımlar hakkında Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan açıklamalarda bulundu.

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan yaptığı açıklamada: “Arkadaşlar, çeşitli videolar görüyorum sürekli; bir turizmci olarak gerçekten bir şeyler demek gerekiyor. Bence artık bu işe dair şunu söylemek lazım: Mısır’da tatil, Türkiye’den daha ucuz; İspanya’da tatil, Türkiye’den daha ucuz; Yunanistan’da tatil, Türkiye’den daha ucuz. Ama Türkiye’den ucuz diye gidip orada Türkiye’deki tatili bulamazsınız arkadaşlar. Bu deniz, kumu, güneşi, ortamı, havayı bulma şansınız çok zor. Türkiye’deki tatil mali açıdan sizi korkutmasın. Bence eğer iyi bir tatil yapmak istiyorsanız bunun mutlaka bir bedeli oluyor” dedi.

“Türkiye Tatili Hepsinden Daha Kaliteli”

Arslan: “Ama şu paylaşımlara, hele ki Türk olarak, bir vazgeçin artık. Bence Türkiye’den iyi bir tatil bulamazsınız. 29 yıldır bu turizm sektörünün içindeyim. Biz misafirperver bir memleketiz, insanlarımız daha sıcakkanlı, hizmetimiz daha samimi. Ticari amaçlı gelen müşteriye zaten bir kere farklı bakmıyoruz; hep daha çok yardımcı olalım, daha iyi bir tatil geçirsinler diye uğraşıyoruz. İnsanlar bütçelerini ayırmış, daha güzel yaşasınlar diye. İşletmelere, restoranlara, herhangi bir yere, çarşıya, esnafa geldiklerinde problem yaşamadan; her turizm memleketindeki insanlar böyle davranıyor. Gelen tatilciler, müşteriler mutlu olsun, memleketimizden güzel gitsinler diye. Çünkü belli bir aralıklarda sezon işliyor. Bizim, Türk olup da insanların dışarıda paylaştıkları, “Türkiye’den daha ucuz, Mısır daha ucuzdu” gibi şeylere boş verin arkadaşlar. Biz Türkiye’deyiz. Türkiye tatili hepsinden daha kaliteli. Ben bunca senedir bu sektörün içinde olduğum için ve sektörün içindeki birçok işletmeci arkadaşım, otel sahibi arkadaşım, restoran sahibi arkadaşımla yaptığımız çalışmalar ve görüşmeler hep böyle. Biz misafirperver bir memleketiz. Bu hizmeti başka memlekette bulamazsınız bence. Siz hem Türk olarak hem de yabancı dostlarınızı Türkiye’ye davet edin. Türkiye’de tatil yapsınlar, herkesi bekleriz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!