- Haberler
- Güncel
- Fethiye'de Sedat Akdağ'dan yeni proje müjdesi: '2026 projelerimizde de hız kesmiyoruz'
Fethiye'de Sedat Akdağ'dan yeni proje müjdesi: '2026 projelerimizde de hız kesmiyoruz'
Akdağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akdağ, Fethiye'de gayrimenkul sektöründe son bir aydır ciddi bir hareketlenme yaşandığını belirterek 2026 projelerinde de hız kesmeyeceklerini açıkladı. Akdağ, hem villa hem rezidans projelerinde depreme dayanıklılığı ön planda tuttuklarını vurguladı.
Gerçek Fethiye Gazetesi kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye’de inşaat sektöründe son dönemde dikkat çeken bir canlanma yaşanıyor. Akdağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akdağ, kredi faizlerindeki kısmi düşüş, altın ve gümüş piyasasındaki dalgalanmalar ile borsada yatırımcıların beklentilerini karşılayamaması nedeniyle yatırımların yeniden gayrimenkule yöneldiğini söyledi.
Akdağ, “Son bir aydır piyasada ciddi bir hareketlenme var. Yatırımcı yeniden güvenli liman olarak gayrimenkulü tercih ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Gerçek alışveriş yapmadan dopamin mutluluğu: Sahte alışveriş siteleri neden ilgi görüyor?
Fethiye’de 33 Yıllık Deri Ustalığı: Deri Ürünlerin Bakımı Nasıl Yapılmalı?
TFF, bu sezon ilk kez Fethiyespor’un maçını canlı yayınlayacak
MSKÜ’lü Öğretim Görevlisi, BM’nin Bisiklet Ağı Çalışma Grubuna Davet Edildi
Muğla ve Ege Ormanlarında Çam Balı Sağımı Heyecanı
Muğla’da Eylül ayında 3 bin 608 araç trafiğe kaydı yapıldı