• Haberler
  • Spor
  • Fethiye'de Şampiyon Tenisçi Gençler Müdür Yiğit'i Ziyaret Etti

Fethiye'de Şampiyon Tenisçi Gençler Müdür Yiğit'i Ziyaret Etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Ege Okulları'ndan küçükler kategorisindeki tenis sporunu yapan gençler hem Muğla birincisi ve ardından da bölge şampiyonu oldular. Şampiyon tenisçi gençler Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit'i ziyaret etti.

  • 352

Fethiye’de küçükler tenis kategorisinde Ege Okulları’ndan tenisçi çocuklar hem il birincisi hem de bölge şampiyonu oldular. Türkiye Şampiyonası için Mersin’e gidecek tenisçiler, şampiyona öncesi Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret ettiler. Müdür Yiğit, kendisine yapılan bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Fethiye'de Şampiyon Tenisçi Gençler Müdür Yiğit'i Ziyaret Etti

Ziyaretin ardından açıklama yapan Harun Reşit Yiğit, “Bugün ziyaretimize şampiyonlar geldi. Ege Okullarından küçükler kategorisinden çocuklarımız hem İl birincisi hem de arkasından da bölge şampiyonu oldular. Şuanda Türkiye Şampiyonası için Mersin iline gidecekler. İlimizi ve ilçemizi temsil edecekler. O anlamda sporcularımız ile gurur duyuyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte de iyi bir tenisçi ya da en azından sporun içerisinde kalan iyi bir sporcu ve örnek bir sporcu olurlar. Biz gençlerimize, geleceğimize güveniyoruz. Çocuklarımıza da güveniyoruz. Gittikleri bu müsabakalarda da çocuklarımıza ayrıca başarılar diliyoruz. İnşallah şampiyon olup dönerler. Olamazlarsa da hiç önemli değil daha büyük gayret ile bir sonraki yıla hazırlanırlar. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum” dedi.
 
 

Bakmadan Geçme