Fethiye'de Park ve Taziye Evinin Açılışı Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi'ne kazandırılan park ve taziye evinin açılışı törenle gerçekleştirildi. Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 'Büyükşehir belediyesi ile birlikte Karaçulha'ya 125-130 milyon TL'lik yatırım yaptık' şeklinde ifadeler kullandı. 

  • 415

 

 

Fethiye'de Park ve Taziye Evinin Açılışı Töreni

Karaçulha Mahallesi Eren Caddesi üzerinde bulunan park ve taziye evinin açılışına Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP geçmiş dönem Muğla Milletvekili Ali Cumhur Yaka, belediye meclis üyesi adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 5 yıllık süreçte Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karaçulha’ya 125-130 milyon TL’lik yatırım yaptıklarının altını çizen Karaca, vatandaşların talep ettiği park ve taziye evinin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Fethiye'de Park ve Taziye Evinin Açılışı Töreni

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KARAÇULHA’NIN HAKKINI ELİNDEN GELDİĞİNCE VERMEYE ÇALIŞTI
Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak konuşmasında, “Bu seçimde aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Türkiye’nin nüfusu 80 milyonu aştı. Muğla’nın nüfusu da 1 milyonu geçti. Türkiye bütçesinin 80’de biri Muğla’nın hakkıdır. Bu hakkı almalıyız. Belediye başkanımız Karaçulha’nın hakkını elinden geldiğince vermeye çalıştı. Bunun yanında Fethiye’nin en eski ve en büyük mahallesiyiz. Bu parkı ve diğer hizmetleri gerçekleştiren belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Karaçulha Muhtarı Ömer Ongün konuşmasında, “Yollarımızın parke kaplamasını, Kayıkseki mesire alanı ve muhtarlık odamızı başkanımızın katkılarıyla mahallemize kazandırdık. Bunun yanında bölgemizin böyle güzel bir tesise ihtiyacı vardı. Çalışmalarda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Fethiye'de Park ve Taziye Evinin Açılışı Töreni

FETHİYE’DE HER GÜN YENİ AÇILIŞLAR VE TEMEL ATMA TÖRENLERİ YAPIYORUZ
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Biz her kesime sevgi ile yaklaşırken, bazı adaylar dedikodu makinesi haline geldi. Biz hiçbir aday arkadaşımıza çamur atmadan hepsine başarılar diliyoruz. Şu anda Yörük diyarı Karaçulha’dayız. 2019 yılında belediye başkanı adayıyken, burada seçim çalışmaları yaparken sizlere bir söz vermiştim. Dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olmak bunu gerektirir. Fethiye’de her gün yeni açılışlar ve temel atma törenleri yapıyoruz. Az önceki tanıtım videosunda Karaçulha’ya neler kazandırdığımızı gördünüz. Biz bu şehre Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık. Pandemi ve deprem felaketlerine 4 milyar 680 milyon TL’lik yatırımı büyükşehir belediyesi ve ilgili kurumlarla birlikte Fethiye’ye getirdik. Zor şartlarda belediye başkanlığı yaptık. Yeni dönem de hizmet rekoruna imza attığımıza hepiniz tanık olacaksınız. Büyükşehir belediyesi ile birlikte Karaçulha’ya 125-130 milyon TL’lik yatırım yaptık. Karaçulha’dan tahsil edilen vergi ise 10 milyon TL. Bu bölgemizin hizmete ihtiyacı var ve biz bunu karşılamak zorundayız. Burası için verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik. Taziye evi ve parkın açılışını birlikte yapıyoruz. Kilit parke yol çalışmaları devam ediyor. Fethiye yağlı pehlivan güreşlerini uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl Kasım ayında yeniden düzenledik. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Federasyondan gününü aldık. 5 Mayıs tarihinde güreşlerimiz yine burada olacak” açıklamasında bulundu. 

Fethiye'de Park ve Taziye Evinin Açılışı Töreni

Konuşmaların ardında açılış kurdelesi Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP geçmiş dönem Muğla Milletvekili Ali Cumhur Yaka ve vatandaşlar tarafından kesildi.
 

Bakmadan Geçme