Fethiye'de otopark sorunu var mı? Vatandaşlara sorduk! Katlı otopark çözüm mü?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan vatandaşlar, Fethiye'nin kronikleşmiş bir sorunu olan trafikten ve otopark sorunundan şikâyetçiler. Fethiye'de taksi şoförlüğü yapan Çağlar Avcı ile Recep Bey konuyla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

  • 1006

Fethiye’de her daim gündem olan konulardan olan trafik ile otopark sorunu gün geçtikçe, Fethiye göç almaya devam ettikçe artmaya devam ediyor.  Fethiye’de taksi şoförlüğü yapan Çağlar Avcı ile Recep Bey konuyla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı. 

“FETHİYE’DE OTOPARKLARDA BOŞLUK DAHİ BULAMIYORSUNUZ!”
-Merhabalar Çağlar Bey, Fethiye’de otopark sorunu var mı?
+ Kesinlikle var, yani Fethiye’de araba park etmek için en az üç tur hatta üç defa çarşıyı işini dolaşsan dahi otopark yani bir boşluk bulamıyorsunuz.  Mecburen arabalar, arabaların da arkasına trafiğe parkın yasak olduğu yerlere park etmek zorunda kalıyorlar. Onlar da mecbur ama bu sefer de trafiğin akışını negatif yönde etkiliyor. Yaz sezonunda çok daha fazla, yabancı veya yerli turistlerin hepsinde çok oluyor.  Kesinlikle katlı otopark yapılmalı, yani ama önemli birçok yere artı şehir içine özel taşıtların girmesi ile ilgili bir kısıtlama bir çözüm üretilebilir.  

Fethiye'de otopark sorunu var mı? Vatandaşlara sorduk! Katlı otopark çözüm mü?

“ÜÇ DÖRT KATLI OTOPARK YAPILABİLİR”
-Recep bey Fethiye de otopark sorunu var mı?
+Evet uzun zamandır var otopark sorunu, şimdi Fethiye’mizde bizim yerleşik alanda boş araziler var yani bizim bu devletimizin özellikle Fethiye yönetiminin çok iyi bildiği boş araziler var. Yani şehir içerisine yakın yerlerde var, bence üç katlı dört katlı yani depreme dayanıklı çok fazla o kurallar da yukarıya çiğnemeden bence otopark olabilir. Şehir içerisinde en yakın yerde boş alanlar var buraya üç dört katlı otopark yapılabilir. Yani o zaman ne olur, hem yer olarak biraz açılır hem zaten şu anda önümüzde turizm ve her tür sezon aynı sıkıntılar var.. İnşallah şimdiki gelecek olan yönetim veya seçilecek olan arkadaş hakkıyla görevini yerine getirir.

Fethiye'de otopark sorunu var mı? Vatandaşlara sorduk! Katlı otopark çözüm mü?

Bakmadan Geçme