Fethiye'de minik yazarların etkinliği ilgi gördü

Fethiye'de yazarlığa ilk adımı atan ilkokul öğrencilerinin eserleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte okurla buluştu.

  • 548

Muğla Valiliği himayesinde yürütülen "Bir kitap bir insan" projesi kapsamında Yunus Nadi İlkokulu'ndan 59 öğrenci "Hadi Yazalım Gari" sloganıyla kitap yazdı. Etkinliğe Fethiye ilçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okul Müdürü İsmail Cazağ, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Fethiye'de minik yazarların etkinliği ilgi gördü

Öğrenciler, öğretmenleri ile yazar Şahsene Camız ve İclal Nur'un desteğiyle kaleme aldıkları eserleri, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde düzenlenen törenle imzaladı. Okul Müdürü İsmail Cazağ, törende yaptığı konuşmada, minik yazarların birbirinden değerli eserlerini imzalamasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Fethiye'de minik yazarların etkinliği ilgi gördü

“Gelenek bozulmadı”

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “Bugün Yunus Nadi İlkokulu’muzun güzel bir etkinliği ile birlikteyiz. 9 yıldır barış süren genç yazarlar, genç kalemler kitap fuarımız, sergi ve açılışımız ile ilgili programda bir programda beraberiz söylediğim gibi…

Bu proje 9 yıldır devam ediyor. Öncelikle emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Çocuklarımızın küçüklükten okumayı sevmesi ve akabinde yazabiliyor olması azımsanacak bir şey değil. Tabi ki bu her yıl başarı ile sürdürülüyor. Bu yıl da gelenek bozulmadı. Gördüğünüz gibi katılım çok fazla. Şuanda burada 59 yazarımız var. Gayet de güzel şeyler başarmışlar. Aynı zamanda Muğla Valiliği himayelerinde yapılan ‘Bir Kitap Bir İnsan’ projemiz var. Bu projemiz aynı zamanda ‘Bir Kitap Bir İnsan’ projemiz ile entegre halinde çalışıyoruz. Bir yandan da çocuklarımıza okumayı yazmayı sevdirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım sağlayan destek veren bütün öğretmenlere, ailelere ve okul yönetimimize teşekkür ediyorum. Herkese saygılar sevgiler sunuyorum.”

 

Fethiye'de minik yazarların etkinliği ilgi gördü

“Etkinlik için mutluyuz”
Fethiye İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ ise, “Sayın Müdür’ümün ifade ettiği gibi bizde böyle bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerimize, velilerimize ve bugün katılım gösteren misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


 

Bakmadan Geçme