• Haberler
  • Spor
  • Fethiye'de 'Maç Fethiye'de Oynansın' Tartışması Büyüyor: Taraftarlardan AK Partili Mete'nin Açıklamalarına Tepki

Fethiye'de 'Maç Fethiye'de Oynansın' Tartışması Büyüyor: Taraftarlardan AK Partili Mete'nin Açıklamalarına Tepki

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete'nin, Muğla Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların Aralık ayı sonuna kadar tamamlanacağını ve onay verilmesi halinde Fethiyespor – Galatasaray karşılaşmasının Muğla Atatürk Stadı'nda oynanabileceğini söylemesi Fethiye'de geniş yankı uyandırdı. Açıklama, hem taraftarlar hem de ilçe esnafı arasında tartışma konusu oldu.

Sosyal medyada çok sayıda taraftar Ziraat Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’un Galatasaray ile oynayacağı maçın Fethiye’de yapılması gerektiğini belirterek tepkilerini dile getirdi.

Adil Bakan, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu… Bu maç Fethiye’de oynanmalı. Kulüp açıklama yapsın. Bu maç Fethiye için önemli, esnaf için önemli. Bir Fethiyeli olarak tepkimi ortaya koyuyorum, kabul edilemez.”
Özgün Çıtır, karşılaşmanın Fethiye’de oynanması gerektiğini vurgulayarak,
“Sportif başarımızı ve hakkımızı gözeteceğinizi umuyoruz. Maçın Fethiyespor’umuzun sahasında oynanmasını istiyoruz” dedi.

Ramazan Onay ise yıllardır yaşanan stat sorunlarına dikkat çekti:

“Belediye başkanlarımız stadın yerini bize tahsis edin, biz yapalım dediler, vermediniz. Şimdi de maç Muğla’da olsun diyorsunuz. Galatasaray maçı Muğlaspor’la mı oynanacak, Fethiyespor’la mı? Esnafın ekmeğini kesmeyin.”

Abdullah Tanır, ekonomik etkiye dikkat çekti:

“Bu maç kesinlikle Fethiye’de oynanmalı. Neden Muğla’nın esnafı kazansın? Fethiye yıllardır dış kapının mandalı gibi görülüyor.”

Fethiye’de mikrofon uzattığımız vatandaşlar, karşılaşmanın ilçede oynanmasının hem tanıtım hem de ekonomik katkı açısından önemli bir fırsat olacağını ifade etti.

Fethiye'de 'Maç Fethiye'de Oynansın' Tartışması Büyüyor: Taraftarlardan AK Partili Mete'nin Açıklamalarına Tepki

Hasan Çetin, maçın Fethiye’nin marka değerine katkı sağlayacağını belirterek,

“Bu maç Fethiye’nin tanıtımı için büyük fırsat. Fethiye zaten dünya markası. Maçın burada oynanması hem bizim hem misafirler için doğru olandır.” dedi.

Fethiye'de 'Maç Fethiye'de Oynansın' Tartışması Büyüyor: Taraftarlardan AK Partili Mete'nin Açıklamalarına Tepki

Zafer Teker ise tarafsız bir izleyici olduğunu vurgulayarak,

“Takım tutmuyorum ama bu maç Fethiye’de oynanmalı. İlçeye büyük katkı sağlar. Fethiye dolarsa çok iyi olur.” ifadelerini kullandı.

Fethiye'de 'Maç Fethiye'de Oynansın' Tartışması Büyüyor: Taraftarlardan AK Partili Mete'nin Açıklamalarına Tepki

Kadir Kaynak, karşılaşmanın ekonomik açıdan önemine dikkat çekerek,

“Hem esnaf hem Fethiye için reklam açısından çok iyi olur. Fenerbahçeliyim ama maçın Fethiye’de olmasını isterim.” diye konuştu.

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!